27 Mayıs 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2010 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Savunma ve Havacılık Bakan Yardımcısı Prens Khalid Bin Sultan Bin Abdülaziz Al Saud ile Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Marzuki Alie'yi kabul edecek. (12.30/15.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Marzuki Alie ile görüşecek. (11.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'in Sazak Köyü'nde düzenlenecek ''Gün Sazak'ı Anma'' programına katılacak. (12.00)

Genç Siviller, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıldönümünde 'Yassıada Demokrasi Adası' olsun sloganı ile Yassıada'ya gidecek. (11.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İnternet Medyası Derneği (İMD)'nce İstanbul'da düzenlenen 'İnternet Zirvesi'ne katılacak. (09.30)

Almanya Federal Cumhuriyeti Ekonomi ve Teknoloji Bakanı Rainer Brüderle, Ankara'da Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile bir araya gelecek. (09.00)

8. Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'de bulunan konuk öğrencilerin Kızılcahamam kampı başladı. Öğrenciler kampta şarkı, şiir ve beceri dalında hünerlerini sergileyecek. Bir öğrenci grubu da DSP Genel Başkanı Masum Türker'i ziyaret edecek. (11.00)

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, Türk Bankalar Birliği'nin 53. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (10.00)

43. Uluslararası Ayakkabı Fuarı 2010 (AYMOD), İstanbul CNR'de açılıyor. (13.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, iki günlük resmi ziyaret için Romanya'ya geliyor.

TMMOB 41. Olağan Genel Kurulu ANKARA'da yapılacak. (10.00)

YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun Yargıtay'da görülen davası devam edecek. (14.00)

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde Ege Koop tarafından "Referanduma Doğru Anayasa Değişikliği" konulu bir panel gerçekleştirilecek. Panele konuşmacı olarak Anayasa Hukukçusu YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç, Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Avukat Metin Öney ve Şükran Soner katılacak. (17.30)

Diyarbakır'da 'Suça Sürüklenen ve Mağdur Çocuklar Uluslararası Sempozyumu' düzenlenecek. (11.00)

CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan ile milletvikili Abdullah Özer, il binasında basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

İngiltere hükümetinin yeni Dışişleri Bakanı William Hague, basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Hague'nin İngiltere'nin dış politikasına ilişkin bir çok konuda açıklama yapması bekleniyor.

Çin Cumhurbaşkanı Hu Jintao, ülkesini ziyaret eden Hindistan Cumhurbaşkanı Pratibha Devisingh Patil'i askeri törenle karşılayacak. Törenin ardından heyetler arası görüşmeler ve sonrasında bir dizi anlaşma imzalanacak.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Belçika'daki temaslarını sürdürüyor.

AVRASYA FEED

Azerbaycan'ın 92. kuruluş yıldönümü Londra'da düzenlenen bir resepsiyonla kutlandı. Resepsiyona çok sayıda ülkenin İngiltere Büyükelçisi katıldı.

Taşkent'te devam eden 2010-Asya Futsal Şampiyonası'nda yarı finalistler bugün belli olacak.

SPOR

Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Tüzük Tadil Kongresi öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Fenerbahçe Spor Kulübü, sporcularının sezon öncesi dönemlerde kamp yapma olanağı sunacağı Düzce Topuk Yaylası'ndaki tesislerin temel atma töreni başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. (13.00)

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçında Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği TFF 2. Lig ekstra play-off maçlarında Trabzon Karadenizspor-Tavşanlı Linyitspor ile Tokatspor-Eyüpspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber